01-20-2016, 12:30 PM
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 09-20-2017, 08:17 AM uživatelem Ardaren.)
Zde najdete požadavky co klademe na jakoukoliv pozici. Jsou pouze orientační, dám totiž dosti na to co vy napíšete(tedy, co vymyslíte do žádosti). Vyhrazuji si právo zamítnout bez důvodu. Pokud budete chtít, napište mi zde PMku. Jinak, to že nic neumíte vůbec nevadí, já když nastupoval do GMT Arathoru tak jsem neuměl příkaz ani na ban a štítil jsem se databáze a ejhle, jsem admin. Hlavní je chuť se učit a zapojovat, bez ní to zkrátka nejde.
Pokud budete chtít do našeho týmu musí vám být jasný že já mám vždy, za všech okolností finální slovo, ovšem jak mohou mnozí lidé potvrdit, jsem ochoten diskutovat a naslouchat.
Gamemaster - GM - Zavřeno
Přihláška na GM by měla obsahovat:
Nick
Věk (U GM chci minimálně 17)
Skype (mikrofon podmínkou)
Zkušenost s RP
Zkušenost v oboru (spawn, řízení eventů, práce v DB atd…)
Co by vás bavilo.[
U GMka je si hlavní uvědomit že vaše funkce je komunikace s hráči(máte hlavní slovo a dost často se dostáváte do sporů).
Na pozici GM se dostávají lidé spíše z nižších funkcí které si oklepnu (eventer, vývojář atd...). Alias klasická kariéra.
Eventer - Zavřeno
Přihláška pro eventera by měla obsahovat:
Nick
Věk
Skype (skype podmínka)
Zkušenost s RP
Jaký druhy eventů vás baví
Eventer dostává druhý acc. Nemá žádné pravomoce, každý jeho event musí být schválen vedením pokud nemá nějakou vyjímku(která lze zařídit).
Vývojář - Otevřeno
Přihláška pro vývojáře by měla obsahovat:
Nick
Věk
Skype (podmínka)
Zkušenost v oboru
Co by jste nabídli serveru.
Vývojář dostává druhý acc. Ovšem nemá právo cokoliv dělat po RP stránce hry.
Vývojář - Teoretik - Otevřeno
Skype (podmínka)
Vývojář - Teoretik sepisuje věci které zadám na papír. Jde o to mít hlavně iniacitivu, umět přemýšlet, mít nápady. Šlo by především o neRP stránky Mythie (PvE, PvP, questové a ostatní aspekty hry).
Bonus je mít kontakty mezi hráči aby mohl vyjadřovat kritiku na kterou můžeme reagovat.
Storyteller - Zavřeno
Přihláška na ST:
Nick
Co by jste za ST dělali rádi?
Proč zrovna vy by jste měli být ST?
Vaše chary:
U STčka si je nutné uvědomit že nedostáváte druhý acc, ale pouze jsou vám dány práva na váš hlavní acc(a jen omezený práva na ovládání NPC).
Loremaster - Otevřeno
Přihláška na Loremastera:
Skype (podmínka)
Jde o sepisování lore pro Mythii a okolí. Vždycky zadám úkoly, které bych potřeboval co nejdříve sepsat.
Moderátor Facebooku - Otevřeno
Přihláška na Moderátora:
Nick
Váš FB
Pokud budete chtít do našeho týmu musí vám být jasný že já mám vždy, za všech okolností finální slovo, ovšem jak mohou mnozí lidé potvrdit, jsem ochoten diskutovat a naslouchat.
Gamemaster - GM - Zavřeno
Přihláška na GM by měla obsahovat:
Nick
Věk (U GM chci minimálně 17)
Skype (mikrofon podmínkou)
Zkušenost s RP
Zkušenost v oboru (spawn, řízení eventů, práce v DB atd…)
Co by vás bavilo.[
U GMka je si hlavní uvědomit že vaše funkce je komunikace s hráči(máte hlavní slovo a dost často se dostáváte do sporů).
Na pozici GM se dostávají lidé spíše z nižších funkcí které si oklepnu (eventer, vývojář atd...). Alias klasická kariéra.
Eventer - Zavřeno
Přihláška pro eventera by měla obsahovat:
Nick
Věk
Skype (skype podmínka)
Zkušenost s RP
Jaký druhy eventů vás baví
Eventer dostává druhý acc. Nemá žádné pravomoce, každý jeho event musí být schválen vedením pokud nemá nějakou vyjímku(která lze zařídit).
Vývojář - Otevřeno
Přihláška pro vývojáře by měla obsahovat:
Nick
Věk
Skype (podmínka)
Zkušenost v oboru
Co by jste nabídli serveru.
Vývojář dostává druhý acc. Ovšem nemá právo cokoliv dělat po RP stránce hry.
Vývojář - Teoretik - Otevřeno
Skype (podmínka)
Vývojář - Teoretik sepisuje věci které zadám na papír. Jde o to mít hlavně iniacitivu, umět přemýšlet, mít nápady. Šlo by především o neRP stránky Mythie (PvE, PvP, questové a ostatní aspekty hry).
Bonus je mít kontakty mezi hráči aby mohl vyjadřovat kritiku na kterou můžeme reagovat.
Storyteller - Zavřeno
Přihláška na ST:
Nick
Co by jste za ST dělali rádi?
Proč zrovna vy by jste měli být ST?
Vaše chary:
U STčka si je nutné uvědomit že nedostáváte druhý acc, ale pouze jsou vám dány práva na váš hlavní acc(a jen omezený práva na ovládání NPC).
Loremaster - Otevřeno
Přihláška na Loremastera:
Skype (podmínka)
Jde o sepisování lore pro Mythii a okolí. Vždycky zadám úkoly, které bych potřeboval co nejdříve sepsat.
Moderátor Facebooku - Otevřeno
Přihláška na Moderátora:
Nick
Váš FB
#UNBANVARDEK
My známe svá práva!
Lidi kdo je doopravdy znají, většinou držej hubu!
Pokud mi něco chcete napsat na skypu, pište rovnou a nečekejte až vás oslovím.
My známe svá práva!
Lidi kdo je doopravdy znají, většinou držej hubu!
Pokud mi něco chcete napsat na skypu, pište rovnou a nečekejte až vás oslovím.